Osječko-baranjska županija, u partnerstvu s udrugama DKolektiv – Organizacija za društveni razvoj i PRONI Centar za socijalno podučavanje, provodi projekt pod nazivom: „Mladi u fokusu: Regionalni program za mlade Osječko-baranjske županije“.

Jedna od projektnih aktivnosti je istraživanje kroz koje želimo saznati stavove, mišljenja i sugestije o temama koje su relevantne za mlade u našoj županiji. Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih (od 15 do 30 godina) s područja Osječko-baranjske županije te je u potpunosti anoniman i dobrovoljan, a za njegovo ispunjavanje je potrebno 12tak minuta.

Upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://www.surveymonkey.com/r/LRQJ5PS

ili putem QR koda.


S obzirom da je za uspješnost ovog projekta vrlo važno prikupiti što veći broj mišljenja, stavova i sugestija mladih osoba, ovim putem Vas molimo da, poštujući sva pravila, obveze i potrebne suglasnosti prilikom provođenja istraživanja u ustanovama visokog obrazovanja, upoznate i potaknete Vaše studente na popunjavanje upitnika kako bismo dobili što relevantnije rezultate koje ćemo moći koristiti u svrhu osmišljavanja Programa za mlade na razini Osječko-baranjske županije. Rok za popunjavanje upitnika je do 20. ožujka 2024.