Prijave studentica i studenata za ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga su u tijeku! Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 25. studenog 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju vas da se prijavite putem poveznice i maksimalno iskoristite svojih 8 minuta!

Pitate se zašto se prijaviti?

  • Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu – ove godine u onlineizdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća koji žele upoznati ambiciozne buduće inženjerke i inženjere.
  • Imat ćete priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore.
  • Ove godine sudjeluju 54 poduzeća podijeljena u 9 skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata. Vaša najveća prednost je što samostalno birate s kojom ćete skupinom poduzeća dejtati ovisno o vašim interesima.
  • Career Speed Dating sjajna je prilika da usavršite svoje prezentacijske vještine i upoznate predstavnike poduzeća čije vas područje rada zanima.
  • Uz to, nakon informativnog razgovora dobit ćete, ali i dati, povratnu informaciju na protekli razgovor.

Create Your Core Connection!

Uzmite stvar u svoje ruke i prijavite se za Career Speed Dating do 25. studenog 2022. godine! Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija pratite službenu stranicudogađaja te Instagram, LinkedIn i Facebook profil.