Poštovani i poštovane,

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) organizira seminar za studente pod nazivom Uključenost studenata u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta koji će se održati u petak, 13. svibnja 2022. godine u Hotelu Academia, Ul. Ivana Tkalčića 88,u Zagrebu s početkom u 10 sati

Seminar je namijenjen isključivo studentima preddiplomskih, diplomskih te integriranih studija u cilju njihova aktivnijeg uključivanja u rad tijela visokih učilišta, posebice Vijeća i Povjerenstva za kvalitetu.

Namjera je Agencije za znanost i visoko obrazovanje što bolje upoznati studente s važnošću osiguravanja kvalitete visokih učilišta te ih educirati o njihovim pravima i obvezama kako bi se uključili u aktivnosti unapređenja kvalitete na njihovim matičnim institucijama i na drugim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

U sklopu seminara održat će seokrugli stol Dvije perspektive – jedna kvaliteta na kojem će sudjelovati visokoškolski nastavnici i studenti kako bi razgovarali o kvaliteti iz dvaju različitih uglova – studentskog i nastavničkog.

Molimo vas da ovaj poziv proslijedite studentima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani za navedenu temu.

Studenti se mogu registrirati na poveznici  https://bit.ly/3Ewpm1r do ponedjeljka, 9. svibnja 2022. godine, odnosno do popunjavanja broja slobodnih mjesta.

Važna napomena: seminar se održava uživo te neće biti mogućnosti virtualnog sudjelovanja.

U privitku dostavljamo program seminara.