Poštovani, 

za početak, želim Vas pozdraviti ispred novoizabranog Lokalnog odbora i Vanjskih suradnika Erasmus studentske mreže Osijek, izabranih na mandat od godinu dana kako slijedi: Nikolina Vidaković (predsjednica), Dorotea Horvat (potpredsjednica), Lea Kovačević (tajnica), Ivan Martinović (predstavnik za odnose s javnošću) te Dunja Tribuljak i Andrea Pekić (event koordinatorice).

Kako nam predstoji nova akademska godina, a samim time i novi natječaj za Erasmus+ mobilnost, rado bismo ostvarili suradnju s Uredom za međunarodnu suradnju Vašega fakulteta. Ona bi se mogla realizirati u obliku održavanja zajedničkih prezentacija o Erasmus+ programu, (pub) kvizova ili radionica o određenoj i dogovorenoj tematici, vezanoj naravno uz oblike mobilnosti, EU, multikulturalno okruženje i raznolikost, te druge srodne teme. 

Naravno, suradnja ne mora stati nakon što se zatvore prijave za Erasmus+ natječaj. Tijekom cijelog semestra, a i akademske godine, otvoreni smo za prijedloge kako bismo u događanja mogli uključiti raznoliku publiku – i lokalne i međunarodne studente te im, pored svega, pomogli dodati crticu u životopisu. Poanta je, naravno, ostvariti kvalitetnu komunikaciju i dugoročnu suradnju kojom ćemo Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku podići na višu razinu kada je u pitanju Erasmus+ mobilnost studenata.

Regrutacije ESN-a OsijekZa kraj, zamolila bih Vas da na društvene mreže svojih fakulteta postavite obavijest o regrutaciji članova u našu udrugu. U potrazi smo za mladim, proaktivnim i samopouzdanim ljudima do kraja ovoga tjedna (nedjelja, 18. rujna 2022. godine u 23:59 sati), a prijave se podnose ispunjavanjem Google obrasca. Osim naše Facebook objave, možete podijeliti i vijesti lokalnih medija:

  • ESN Osijek započinje s jesenskim regrutiranjem članova – SiB.hr
  • I ti možeš postati članom najveće studentske udruge u Europi – Glas Slavonije
  • ESN Osijek: postani član volonter najveće studentske organizacije u Europi – Osijek031.

Nadam se pozitivnom odgovoru i srdačno Vas pozdravljam,


Nikolina Vidaković

President of Erasmus Student Network Osijek

e-mail: president@esnosijek.hr 

broj mobitela: 095 808 4222

——

ESN Osijek

Istarska 5

31000 Osijek, Croatia

http://www.esn.hr/