Natječaj se provodi u dvije kategorije:

  1. Osmislite slogan Odjela za fiziku!
  2. Osmislite dizajn kalendara, a nagrađeni će biti tiskan 2023. godine.

Stručni žiri Odjela za fiziku će pregledati prijedloge te proglasiti pobjednike u obje kategorije. Svečano predstavljanje radova i proglašenje pobjednika će se održati 1.4.2022. (NIJE ŠALA!) u prostorima Odjela za fiziku, Trg Ljudevita Gaja 6.

Pravila:

  1. Prijedlozi u obje kategorije se trebaju uplodati u Google drive foldere. Svaki file koji uplodate mora imati naziv oblika: naziv škole_ime ekipe_mentor.
  2. Linkovi:
    a. Slogan Odjela za fiziku: https://drive.google.com/drive/folders/1timar32iNg16jUtz3LihjlYWMSA82Wjp?usp=sharing
    b. Dizajn kalendara: https://drive.google.com/drive/folders/1Bg3tiu4GPVtnyz9_ZOaMUxhXxymohOrY?usp=sharing
  3. Natječaj traje do 29.3.2022. (do 23:59, kada se zatvara prihvat prijedloga)
  4. Potrebna je prethodna prijava na natječaj putem Google obrasca: https://forms.gle/FK9s2KGW5RY7YqJg6
  5. Dizajn kalendara treba biti poslan u vektorskom formatu ili skenirana slika crteža/slike. Slogan treba poslati također u vektorskom formatu ili skenirana slika crteža/slike, u onoj formi kako ste ga zamislili (ukoliko je samo tekst treba biti napisan u word dokumentu).
  6. Sudjelovati mogu svi učenici srednjih škola Osječko-baranjske županije.
  7. Prijavljeni tim može biti od najmanje 1 učenika pa do cijelog razreda, s jednim mentorom-nastavnikom fizike. Suradnja s nastavnicima likovne umjetnosti, glazbene kulture i ostalih predmeta je moguća. Potrebno je osmisliti ime tima (povezano s fizikom!)
  8. Nagrade se dodjeljuju u obje kategorije, ovisno o broju prijavljenih. Predviđeno je nagrađivanje prvog mjesta u obje kategorije prema osvojenim bodovima dodijeljenim od strane žirija na Odjelu za fiziku.
  9. Na završnom predstavljanju radova i svečanoj dodjeli nagrada mogu sudjelovati predstavnici pojedinog tima s mentorom (točan broj predstavnika će biti naknadno objavljen).