ALUMNI KLUB Odjela za fiziku

DSC_0014V2

ALUMNI KLUB plakat

ALUMNI KLUB popis prisutnih 23.12.2015. 

Dana 23. prosinca 2015. godine, u prostorijama Odjela za fiziku u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Trg Ljudevita Gaja 6, I kat, održao se sastanak Alumni kluba Odjela za fiziku s početkom u 18:00 sati.

Na sastanku bivši studenti su se kratko predstavili te izvijestili gdje rade. Kratko su se osvrnuli na trenutno vrijeme sastanka te se usuglasili da ubuduće Alumni klub svoje sastanke održava u sklopu neke nastavničke manifestacije, kao što je npr. Zimska škola fizike. Iako je sastanak s 12:00 sati prebačen na 18:00 sati zaključeno je da je ovo razdoblje godine s puno obaveza te je to razlog manjeg odaziva iako se preko društvenih mreža ljudi iskazali veliku zainteresiranost!  Sveukupno prisutnih je bilo sedam (7). Popis prisutnih je u privitku ovog izvješća.

Za BUDUĆE teme sastanaka Alumni kluba usuglašeno je kako će se voditi okrugli stol na temu: Je li me studij dovoljno pripremio za rad u školi? i sl.

Tijekom sastanka jednoglasno je usvojeno kako će voditelj Alumni kluba Odjela za fiziku biti Leon Zakanji koji će kao vanjski dionik biti i član Povjerenstva za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja na Odjelu za fiziku što omogućava direktnu povratnu informaciju o kvaliteti studija na Odjelu.

Nakon sastanka uslijedio je božićni domjenak za sve uzvanike.