UNIverzI-JA-DA te zove!

Prijavi svoju ideju i osvoji 10.000 kuna

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) potpisala je sporazum s udrugom Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. koji definira studentski zadatak za izradu mobilne aplikacije.

UNIverzI-JA-DA je projekt za dodjelu financijskih sredstava najboljim studentskim rješenjima koja pomažu u rješavanju otvorenih pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine. Studentski projekti trebaju doprinositi s društveno korisnim inovacijama koje će studentskoj populaciji te građanima općenito pomagati kod rješavanja izazova tijekom, ali i nakon ESI2016. Osnovni je smisao projekta UNIverzI-JA-DA pružiti priliku studentima da se na stvarnim zadacima i uz podršku mentora educiraju i upoznaju sa poduzetništvom te realiziraju svoju inovativnu ideju.

Područja u kojima se može prijaviti projekt:

  • Mobilna aplikacija (službena aplikacija ESI2016)
  • Turistička promocija hrvatske kulture i sporta

Prijaviti se mogu (redovni i izvanredni) studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj. Prijava je moguća pojedinačno, ili u timu. Natječaj je otvoren od 14. svibnja do 14. rujna 2015. g. Posebna pažnja prilikom evaluacije prijava obratit će se na inovativnost, izvedivost projekta, iskustvo i kvalificiranost tima, dodanu vrijednost te financijske resurse, a na natječaj se prijavljuje putem web stranice Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora .

Šest finalista bit će odabrano 21. rujna, a predstavljanje projekata od strane studenata i objava pobjednika natječaja uslijedit će 11. studenoga 2015.godine.

Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016
Trg Dražena Petrovića 1, HR-10000 Zagreb
Tel/Fax: +385 1 4843 733
info@eug2016.com
www.eug2016.com