Sveučilište u Zagrebu - glasnik MODOC

Odjel za fiziku, Osijek - 23. 4. 2014.
MODOC

Glasnik projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira - MODOC

Zadovoljstvo nam je predstaviti elektronički glasnik projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira - MODOC, projekta koji provodi Sveučilište u Zagrebu (Ured za doktorske studije i programe) u partnerstvu sa sveučilištima u Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Puli i Osijeku.

Ovim glasnikom želja nam je predstaviti MODOC projekt akademskoj zajednici, osobito onima koji su izravno uključeni u proces doktorske izobrazbe, samim doktorandima te potencijalnim poslodavcima izvan sveučilišnog sustava.

U ovom broju pronaći ćete opće informacije o projektu – kako je nastala ideja za ovaj projekt, koji su njegovi ciljevi te koje aktivnosti ćemo provoditi kako bismo te ciljeve postigli. Također, predstavit ćemo rezultate istraživanja provedenog među poslodavcima i doktorandima, koji će biti objavljeni u dvije studije krajem travnja. Za kraj glasnika namijenili smo najave daljnjih aktivnosti – izradu kurikuluma te pripremu akademskog osoblja za daljnju provedbu projekta.

Za primanje obavijesti o MODOC projektu te za primanje glasnika možete se prijaviti na MODOC mailing listu na poveznici.

Također, informacije o projektu i projektne novosti možete saznati i na projektnoj web stranici.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na doktorski.studiji@unizg.hr.

Srdačni pozdravi od MODOC projektnog tima.

Obavijest o rasporedu
Raspored odjela

Obavijest o kolegijima
Odjel za fiziku