Kongres o obnovljivim izvorima energije (CRES 2018)

Poštovani,

zovem se Franka Prahin, studentica sam fizičkog odsjeka Prirodoslovno matematičkog fakulteta u Zagrebu, članica studentske udruge PRIMUS te članica Organizacijskog odbora za Kongres o obnovljivim izvorima energije.

Javljam se u svrhu obavijesti za studente fizičkog odsjeka Sveučilišta u Osijeku.

Ove godine, 8. i 9. prosinca, studentska udruga PRIMUS u suradnji s ostalim kolegama organizira Kongres o obnovljivim izvorima energije (CRES 2018) za studente fizike i geofizike te ostalih tehničkih fakulteta.

Na njemu će studenti moći poslušati i naučiti nešto od najboljih hrvatskih fizičara, kemičara i inženjera koji imaju velikog iskustva u proučavanju tehnologija obnovljivih izvora energije. Također, studenti će moći prezentirati svoje radove koje su izrađivali tijekom studija, na taj način promovirajući znanstvene radove, izvrsnost i istraživački duh među svojim kolegama.

CRES 2018 bit će posvećen promoviranju i širenju svijesti o lokalnim i globalnim problemima energetske potražnje, širenja informacija o dosadašnjem napretku hrvatskih i svjetskih znanstvenika i inženjera u rješavanju tih problema te upoznavanje s delegatima raznih tvrtki o mogućnosti karijera u tom području.

Ovim bismo Vas molili za prijenos obavijesti ostalim kolegama u Vašem odsjeku.

Cijena kotizacije za studente iznosi 30 kuna, a isto tako nudimo mogućnost organiziranog noćenja u Zagrebu u razdoblju događanja Kongresa. Točna cijena noćenja će se najaviti kada dobijemo sve ponude, ali okvirna cijena noćenja iznosi 100 kuna. Trošak puta snose studenti.

Nadamo se Vašem brzom i pozitivnom odgovoru te Vašoj suradnji

Za sve ostale upite, stojim Vam na raspolaganju.

Lijepi pozdrav,
Franka Prahin


Franka Prahin
Član Organizacijskog odbora CRES-a
Član studentske udruge PRIMUS
E-mail: franka.prahin@fizika.hr
Tel: +385993443725